Polariseret tænkning

Polariseret tænkning er udtryk for, at man tænker sort/hvidt. Det betyder, at man mister alle nuancer. Den måde at tænke på kan fodre angst. Modsætningen til polarisret tænkning er at tænke i procenter: altså at der er 80 % chance for, at dette går godt, og 20% for, at det går skidt.

Det kan være første skridt væk fra den forudsætning, at det 100 % sikkert går galt, hvilket netop er tankemåden i polariseret tænkning.

Se alle WIKI-opslag her