Angstinfo.dk

Kategori: Videoer om tilknytning

Undgående tilknytning

Denne video gennemgår, hvad undgående tilknytning betyder. Den tager udgangspunkt i klassisk tilknytningsteori.

Sikker tilknytning

Her gennemgås, hvad sikker tilknytning er. Den tager udgangspunkt i klassisk tilknytningsteori.

Mentalisering

Et tema, der dukker op i talen om tilknytning, er metalisering og evnen til at mentalisere. Peter Fonagy er et af de mennesker, der har

Tilknytning

Hvad sker der, når tilknytning ikke lykkedes, og systemet er i alamberedskab? Det fortæller Peter Fonagy om i denne video.

Desorganiseret tilknytning

Dan Siegel, der er har arbejdet med børnepsykaitri, forklarer her om desorganiseret tilknytning, og hvilke konsekvenser det kan få i vores hverdag.

Desorganiseret tilknytning

Eva Hildebrand fortæller her om, hvad desorganiseret tilknytning er. Optagemæssigt er det ikke en god video, men Hildebrand forklarer meget godt, hvad desorganiseret tilknytning er.

Ambivalent tilknytning

En lille video om, hvad ambivalent tilknytning gør ved relationer og ved vores selvopfattelse. Læs mere på angstinfo.dkUtryg tilknytning og angstAmbivalent tilknytning – 1 af

Optimal tilknytning

En lille video om tilknytning fra en “problemfri” vinkel; Hvad er det, god tilknytning gør?

Tilknytning hos børn

Karen Vibeke Mortensen, der er psykolog ved Aalborg Universitet, gennemgår her de grundlæggende elementer i tilknytningsteorien.

5 Minutter om tilknytning

Her er 5 minutter om, hvad tilknytning er, og om nogle af de konsekvenser, som tryg og utryg tilknytning kan få for børn.